Неділя, 19.05.2024, 07:07
Вітаю Вас Гість | RSS

"Решетилівський художній професійний ліцей"

РЕШЕТИЛІВСЬКИЙ    ХУДОЖНІЙ    ПРОФЕСІЙНИЙ    ЛІЦЕЙ      ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ
Меню сайту
Форма входу

Головна » 2016 » Вересень » 2 » День Знань в Решетилівському художньому професійному ліцеї
09:25
День Знань в Решетилівському художньому професійному ліцеї

День Знань в Решетилівському художньому професійному ліцеї

         Найсвітліша дорога в світі –

це дорога до знань…

         День знань – особливе свято!Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Гучно звучить урочиста музика, звідусіль лунає дитячий сміх та поздоровлення. У цей по суті новітній день на урочистій лінійці вітав своїх учнів і Решетилівський художній професійний ліцей. Ми були раді бачити щасливі обличчя першокурсників та тих, хто повернувся до навчання. З радістю та трепетом у душі ми продовжуємо навчати виховувати синів та дочок нашої держави.

         Минулого року, в День знань, учнями ліцею була започаткована хвилююча традиція: учні другого курсу зустрічали хлібом – сіллю першокурсників. Ми продовжуємо та примножуємо традиції рідного навчального закладу. З вітальним словом до дітей звернулась директор ліцею Бігун Наталія Вікторівна та побажала вихованцям здоров’я, творчих успіхів та мирного неба над головою. Свої вітання передали голова Решетилівської районної ради Писаренко Іван Васильович та заступник голови райдержадміністрації Ярмола Людмила Іванівна. Батьків, дітей, гостей та працівників ліцею радували своїми виступами Черкун Юлія та Кісенко Марина.

         Після урочистої лінійки для учнів був проведений загальний перший урок на тему: «Від проголошення незалежності до нової України», адже у нас і далі на меті стоїть виховання справжніх патріотів України та свідомих її громадян! Ми вдячні за співпрацю у проведенні першого уроку працівникам Решетилівської районної бібліотеки!

         Далі для учнів були проведені організаційні класні години та цікава екскурсія до музею навчального закладу. На завершення учнів почастували смачним обідом.

         Решетилівський художній професійний ліцей вітає всіх з новим навчальним роком та бажаємо натхнення, успіхів, нових професійних злетів та міцного здоро’я!

$IMAGE1$

Переглядів: 488 | Додав: Viktor-lev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Copyright RHPL © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz