П`ятниця, 19.04.2024, 09:05
Вітаю Вас Гість | RSS

"Решетилівський художній професійний ліцей"

РЕШЕТИЛІВСЬКИЙ    ХУДОЖНІЙ    ПРОФЕСІЙНИЙ    ЛІЦЕЙ      ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ
Меню сайту
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Конкурс профмайстерності
08:51
Конкурс профмайстерності

Конкурс профмайстерності

 

       Висока майстерність у набутій професії дозволяє майстру

виробничого навчання та учню  бути конкурентоспроможним на ринку праці. Професіоналізм забезпечує високу професійну мобільність, здатність оперативно освоювати нововведення і швидко адаптуватися до мінливих умов виробництва, здатність самостійно обирати сферу діяльності, приймати відповідальні рішення і забезпечувати саморегуляцію поведінки.

       З метою підвищення якості професійної освіти, вдосконалення форм, методів, засобів виробничого навчання, обміну досвідом проводяться конкурси професійної майстерності майстрів виробничого навчання та учнів професійно-технічних навчальних закладів для визначення кращого за професією.

      Конкурс професійної майстерності – це форма трудового змагання, найбільш ефективна форма демонстрації своїх   здібностей,  впровадження передових прийомів і методів праці, нової техніки і прогресивної технології, підвищення рівня професійної підготовки, виявлення кращих індивідуальних показників, підвищення інтересу до професії та її популяризації.

      Конкурси фахової та професійної майстерності є однією з ефективних форм стимулювання потреби в оновленні професійних знань,  творчому пошуку, удосконаленні навичок професійної діяльності. Позитивною рисою є і те, що в процесі їх підготовки і  проведення задіяний весь колектив закладу. Це створює творчу атмосферу, накладає певну відповідальність на той чи інший підрозділ установи за рівень професійної підготовки співробітників, забезпечує можливість не тільки виявляти фахові знання, професійну компетентність, а й загальну ерудицію, ділові якості особистості, тощо.

      12 жовтня 2015 року в Решетилівському художньому професійному ліцеї пройшов практичний тур конкурсу фахової майстерності. Учні всіх груп представили свої професії у пошитих виробах, а саме сумках, які користуються великим попитом. В представлених виробах ліцеїсти використали набуті по професії уміння і навики. Кожна група проявила фантазію, креативність.  Оцінювались якість виготовлення, оригінальність, вишуканість, практичність. Всі учасники нагороджені подяками.

 

Переглядів: 973 | Додав: Viktor-lev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright RHPL © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz