П`ятниця, 19.04.2024, 08:59
Вітаю Вас Гість | RSS

"Решетилівський художній професійний ліцей"

РЕШЕТИЛІВСЬКИЙ    ХУДОЖНІЙ    ПРОФЕСІЙНИЙ    ЛІЦЕЙ      ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ
Меню сайту
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 21 » Миколаївський ярмарок 2017
18:46
Миколаївський ярмарок 2017

Для учнів та викладачів Решетилівського художнього професійного ліцею вже стало традицією щорічно 19 грудня проводити «Миколаївський ярмарок». До нього навчальний заклад ґрунтовно готується впродовж кількох місяців, а то й більше. Цього року свято проводили вже в сімнадцяте. У спортивному залі головного корпусу яблуку ніде було впасти. А очі кожного відвідувача розбігалися від різноманітності асортименту. Крім захоплюючих вишиваних робіт, картин, гобеленів, новорічних прикрас та віночків на будь-який смак, учні та майстри ліцею представили  глиняний посуд , розмальований скляний посуд, листівки, магніти, обереги, а ще тістечка, торти та імбирні пряники, а вишукані солодощі знаної майстрині вишивки Алли Кісь розібрали за перші хвилини від початку свята. Хорошого настрою додавала вдало продумана концертна програма від талановитих учнів та викладачів.

- Цей ярмарок дає змогу вкотре показати творчість наших дітей, багатогранність їх таланту. – каже директор ліцею Наталія Бігун. - У цьому році мені особливо приємно, що на свято завітали вісім випускників минулих років навчального закладу з усієї України зі своїми роботами та приєдналися майстри народної творчості Решетилівки.

Завітали на ярмарок юні відвідувачі – учні Решетилівської гімназії імені І.Л. Олійника разом з класними керівниками.

Відвідали захід і очільники району голова Решетилівської РДА Роман Перепелиця, його заступник Іван Черкун та керівник апарату Максим Лисенко, начальники різних відділів, голова районної ради Сергій Колотій зі своїм заступником Віктором Бережним та працівниками виконавчого апарату. Кожен з них придбав собі чи на подарунок рідним і близьким вироби учнів та майстрів ліцею. Обійшлося без вже традиційних офіційних промов зі сцени, а поза нею керівники району не приховували захвату від масштабності та різноманіття заходу, залюбки фотографувалися з дітьми та відвідувачами і шкодували, що не мають достатньо часу, щоб приєднатися до лотереї, яка є невід’ємним елементом Миколаївського ярмарку. А шкодувати було чого. Бо ж цього року попри азарт і чудові емоції на лотереї розігрували як ніколи багатий асортимент призів від магнітів, серветок, кухонного приладдя до цукеркових ялинок, вишиваних ялинкових шишок(!) та електрочайника, який розіграли як суперприз.

 Загалом з ярмарку ніхто не пішов з пустими руками. Кожен міг знайти щось до душі і отримати море позитивних емоцій. Ними відвідувачі залюбки ділились з журналістами:  

 Олена Книш та Тетяна Кулініч ( випускниці ліцею, м.Харків):

- Ми їхали за атмосферою і душевним теплом, яке завжди панує і в закладі і  на ярмарку особливо, але  зараз приємно вражені масштабом того, що підготували до свята і креатином дітей, які нині тут вчаться.  

Тетяна Коваленко ( мистецтвознавець, м. Решетилівка)

- Я дуже люблю вишивку і на таких ярмарках шукаю цікаві речі, які потім можна подарувати як найкращий сувенір, щоб розповісти про Решетилівку і її майстрів. Сьогодні також придбала кілька серветок. Приємно, що наша молодь пробує себе у різних видах творчості і кожного разу на ярмарку з’являються нові види робіт і зовсім інші техніки.

Тетяна Різник ( мама учениці ліцею, м.Решетилівка)

- У цьому році мене особисто дуже вразило різноманіття ялинкових прикрас та іншої новорічної  атрибутики. Як мама, я задоволена, що є такі заходи. Бо крім таланту у дитини виховується вже більш серйозний підхід до того, що вона робить. А це в свою чергу допомагає дорослішати.

 

Надія Гнатівна Веклич ( пенсіонерка, м.Решетилівка), колишній заступник директора з виховної роботи ліцею.

Ярмарок дуже чудовий. Немає жодної роботи, яку можна виокремити, бо кожна перехоплює подих. І учні і майстри вражають своїми талантами.

 

Лариса Пілюгіна( Заслужений майстер народної творчості. м.Решетиліка)

На цьому ярмарку панує атмосфера свята. Одразу згадується дитинство, коли прокидаєшся вранці і шукаєш під подушкою подаруночок. Усі роботи дуже гарні, але мені особисто найбільше імпонують роботи групи, якою керує Надія Вакуленко. Вони надзвичайно детально продумані, такі по-дорослому вишукані. Я от навіть придбала собі два подарунки.

 

Тетяна Баракова ( відвідувачка заходу, м.Решетилівка)

 Я на Миколаївський ярмарок змогла потрапити вперше за весь час, бо зазвичай на роботі і не мала часу. Вражає атмосфера свята, високий рівень проведення і звичайно ж вироби. Ми придбали чимало цікавого. Цьому ярмарку вже треба виходити за межі Решетилівки. 

 

Венера Васільєва ( відвідувачка заходу, м.Решетилівка)

- Ми щороку приходимо на ярмарок всією родиною, дуже любимо цей захід і завжди купуємо щось цікаве і неординарне.

 

Валентина Іванівна Крупкіна( пенсіонерка, м. Суджа,  Росія)

- Я приехала в гости к дочке и вот пока она на работе зашла посмотреть. Меня впечатлила ваша вышивка, картины. Это непередаваемые эмоции. Эта атмосфера творчества, доброты… Меня очень ваша ярмарка приятно удивила и порадовала.

 

 

Переглядів: 583 | Додав: polga250574 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright RHPL © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz