Субота, 20.04.2024, 17:38
Вітаю Вас Гість | RSS

"Решетилівський художній професійний ліцей"

РЕШЕТИЛІВСЬКИЙ    ХУДОЖНІЙ    ПРОФЕСІЙНИЙ    ЛІЦЕЙ      ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ
Меню сайту
Форма входу

Головна » 2017 » Травень » 18 » Решетилівська весна 2017!
11:27
Решетилівська весна 2017!

Казка Решетилівської весни 2017

         6 травня 2017 року вже традиційно в Решетилівці пройшов обласний фестиваль народної творчості «Решетилівська весна», метою якого є популяризація народної творчості, відродження народних традицій, підтримка та розвиток національної культури… Справжнє казкове дійство було представлене для гостей цьогорічного фестивалю та жителів Решетилівки: можна було відвідати різні атракціони, скуштувати різноманітних страв, насолодитися виступами талановитих артистів, прийняти участь у лотереї та випробувати свою удачу.

         Решетилівський художній професійний ліцей із дня заснування фестивалю є активним учасником свята та феєрично представив надбання та роботи учнів та майстрів виробничого навчання. Традиційні українські вишиванки, гобелени, яскраві картини, сувенірні ляльки, авторські сумки радували око людей. Учні та викладачі ліцею прийняли участь у масовому виконанні Гімну України та ході у вишиванках, адже наш навчальний заклад є колискою самобутньої народної творчості та хранителем і примножувачем найкращих традицій України.

         Проте в цьому році на фестивалі не обійшлося без сюрпризів, справжнім подарунком від Решетилівського художнього професійного ліцею для гостей свята стала велика писанка, висотою 1,5 м. та торт розміром 40х1,5м. у вигляді українського рушника. Також ми частували всіх охочих смачними імбирними пряниками, які були спечені у вигляді вишиванок та рушничків і прикрашені справжнім традиційним орнаментом. Для працівників та учнів ліцею було надзвичайно цікаво спробувати себе у чомусь новому для нас та з успіхом представити це людям, тому що талановиті люди – талановиті у всьому. Нашу красуню писанку ми розмальовували з великою любов’ю до справи, якою займаємось та до Батьківщини, тому зобразили на ній Берегиню, яка є оберегом родини, держави та символізує добро і благополуччя, захищає від негараздів; дерево життя, котре символізує розквіт та міцний зв’язок між поколіннями. Надалі писанка буде зберігатися в музеї художнього ліцею, тому всіх бажаючих доторкнутися до прекрасного щиро запрошуємо!

Решетилівський художній професійний ліцей є справжнім патріотом своєї сильної держави та виховує достойні наступні покоління свідомих громадян, навчає українських традицій та шани до рідної землі!

Переглядів: 669 | Додав: Viktor-lev | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright RHPL © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz