Четвер, 25.04.2024, 08:06
Вітаю Вас Гість | RSS

"Решетилівський художній професійний ліцей"

РЕШЕТИЛІВСЬКИЙ    ХУДОЖНІЙ    ПРОФЕСІЙНИЙ    ЛІЦЕЙ      ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ
Меню сайту
Форма входу

Головна » 2019 » Січень » 10 » Щорічний святковий захід «Миколаївський ярмарок» та День відкритих дверей.
14:34
Щорічний святковий захід «Миколаївський ярмарок» та День відкритих дверей.

        19 грудня в Решетилівському художньому професійному ліцеї відбувся щорічний святковий захід «Миколаївський ярмарок» та День відкритих дверей.
        Для нашого ліцею день Святого Миколая є особливим, урочистим днем. Учні і працівники навчального закладу заздалегідь готувалися до даного заходу, цього року свято проводили вже в вісімнадцяте. У спортивному залі головного корпусу були представленні мистецькі роботи учнівського та педагогічного колективу. Усі учасники з піднесеним настроєм демонстрували свої вироби та залюбки продавали їх бажаючим. Це були: роботи живописців (олійний живопис, розпис на склі , батік , мальованки, дощечки, розмальований скляний посуд, листівки, магніти), гобелени, декоровані новорічні ялинки, вироби оздоблені ручною і машинною вишивкою ( скатертини, сорочки, фартухи, оздоблені вишивкою і аплікацією, цукерниці) новорічні прикраси та віночки, вироби плетені гачком, м´які іграшки, народні ляльки-мотанки, новорічні подарункові чобітки, прихватки для господинь та багато іншого. 
        Цього року на святковий захід завітали директор навчально-методичного центру професійно- технічної освіти в Полтавській області Чайка Оксана Анатоліївна та її заступник Гриженко Віктор Васильович, а також заступник начальника управління- начальник відділу закладів професійної ( професійно-технічної) освіти, організаційної роботи та документообігу Департаменту освіти і науки Полтавської області Закапко Тетяна Іванівна.
       Також приємно було бачити очільників району: в.о. міського голови Оксану Анатоліївну Дядюнову, голову Решетилівської РДА Романа Миколайовича Перепелицю, його заступника Івана Павловича Черкуна, голову районної ради Сергія Васильовича Колотія зі своїм заступником Віктором Олександровичем Бережним.
По закінченню Миколіївського ярмарку на всіх присутніх чекав розіграш святкової лотереї. Цього року серед призів, що розігрувались були вишиті вироби, картини, новорічні сувеніри, канцелярські вироби, солодощі, а головним призом була електрична бутербродниця, яку виграла учениця І курсу Дубина Анна.
        Загалом з ярмарку ніхто не пішов з пустими руками. Кожен міг знайти щось до душі і отримати море позитивних емоцій.

Переглядів: 355 | Додав: Viktor-lev24 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright RHPL © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz