Субота, 20.04.2024, 08:03
Вітаю Вас Гість | RSS

"Решетилівський художній професійний ліцей"

РЕШЕТИЛІВСЬКИЙ    ХУДОЖНІЙ    ПРОФЕСІЙНИЙ    ЛІЦЕЙ      ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ
Меню сайту
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Урок мужності до Дня захисника України в Решетилівському художньому професійному ліцеї
11:00
Урок мужності до Дня захисника України в Решетилівському художньому професійному ліцеї

Не один рік наша держава 14 жовтня урочисто відзначає День захисника України. Недарма це свято співпадає з днем святої Покрови Пресвятої Богородиці та днем Українського козацтва, адже наш народ шанує багатовікові традиції, які передаються з покоління в покоління. Метою цього свята є вшанування мужності і героїзму захисників незалежності нашої України.

         Честю для працівників та учнів Решетилівського художнього професійного ліцею було зустрічати в переддень величного свята героїчну людину та справжнього патріота своєї країни Ушинського Олександра Євгеновича – заступника командира 131 окремого розвідувального батальйону, який завітав в наш навчальний заклад на урок мужності.

         В очікуванні Олександра Євгеновича серця учнів були переповнені приємним хвилюванням та радістю, адже поспілкуватися з такою людиною, перейняти від неї найкращі патріотичні почуття, доторкнутися до живої історії нашої держави в спогадах і розповідях є надзвичайно вражаючим і прекрасним. І ось він заходить в майстерню…усміхнений та з вогнем у очах. Так передавати дітям патріотичні почуття до рідної землі, до захисників України, прищеплювати інтерес до героїчного минулого держави і сьогодення може тільки людина, яка плекає у своєму серці трепетну та зворушливу любов до Батьківщини. Час для нас ніколи не летів так швидко, як під час цієї зустрічі. З найкращими побажаннями та вдячністю учні ліцею подарували Олександру Євгеновичу власноруч виготовлений прапір України, як оберег для наших захисників, які кожного дня боряться за наше світле майбутнє та мирне українське небо.

         Учні та працівники художнього ліцею висловлюють щиру подяку Ушинському Олександру Євгеновичу та низько вклоняємося всім нашим захисникам!

Переглядів: 638 | Додав: Viktor-lev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright RHPL © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz